Alles over een 12V accu, 7Ah

Vanwege de lange levensduur heeft Accuvoordeel.com gekozen voor de beste 12v accu, die verkrijgbaar is: de PowerSonic PS-1270. Onderstaand enige algemene informatie.

De 12V 7Ah accu is de meest gangbare type loodaccu die er is. De 12V 7Ah accu wordt in vele toepassingen geïnstalleerd zoals; alarm- en brandmeldinstallaties, meet- en regeltechniek, noodverlichting, medische apparatuur en UPS systemen.

De 12volt 7ah accu wordt door vele fabrikanten aangeboden, toch is er verschil in kwaliteit. Goedgekeurde accu’s voor alarminstallaties hebben het Duitse VdS keurmerk. Zoals die van Power Sonic. U kunt dit controleren door het certificaat op te vragen bij de leverancier. U kunt dit controleren door het certificaat op te vragen bij de leverancier.

Naast deze accu van Power Sonic voor stationair of stand-by gebruik bestaan er ook 12V 7Ah accu’s voor zg. cyclisch gebruik: regelmatig op- en ontladen. Ook kunt u kiezen voor een accu met dezelfde afmetingen maar een hogere capaciteit, tot 9Ah.

12v 7ah accu’s voor UPS-systemen

Het 12 Volt 7Ah blok wordt niet alleen per enkelstuk in alarm- en brandmeldsystemen gebruikt maar ook in accu systemen. Dan worden er vaak 32 stuks aan elkaar geschakeld om voldoende spanning en capaciteit te behalen voor een groot UPS-systeem.

Onderhoudsvrije loodaccu

Al onze Power Sonic loodaccu’s 12Volt 7Ah zijn “droog” en onderhoudsvrij. Dat wil zeggen dat de accu’s niet gevuld zijn met vloeistof en u deze ook niet hoeft bij te vullen. De gassen in de accu’s worden opgevangen en hergebruikt. Er komen dus, bij normaal gebruik, geen zg. knalgassen vrij. Mocht er overdruk in de accu ontstaan dan zorgen de ventielen ervoor dat deze kunnen ontsnappen. Daarom worden dit soort accu’s in het Engels Valve Regulated Lead Acid Batteries, ofwel ventielgeregelde lood-zuur accu’s, genoemd.

12volt 7ah accu opladen

12V 7Ah accu’s moeten geladen worden met een laadstroom van 10 á 20% van de totale capaciteit (7Ah). Dit houdt in dat een 12Volt 7Ah accu met een laadstroom tussen de 0,7Ah en 1,7Ah moet worden opgeladen. Wij adviseren u om te kiezen voor 3-traps druppellader.

12Volt 7Ah accu toepassingen

Een 12V 7Ah accu is de meest voorkomende loodaccu ter wereld. 12Volt 7Ah accu’s kunnen breed in de markt worden ingezet en zijn voor vele toepassingen inzetbaar. Een 12Volt 7Ah accu wordt vaak in UPS / noodstroom systemen toegepast als standby accu. Andere standby toepassingen voor 12V 7Ah accu’s zijn brandmeldsystemen, noodverlichting of meetapparatuur.

12Volt 7Ah accu’s kunnen ook voor cyclisch gebruik worden ingezet. Cyclische accu toepassingen van een 12V 7Ah accu zijn; voederboten voor hengelsport, elektrische step, traplift etc.

Andere accu merken met 12V 7Ah accu’s

Wij bieden de 12v 7ah gesloten onderhoudsvrije accu van de merken Power Sonic en Aritech. Vanwege hun lange levensduur. En bij www.accuvoordeel.com vanwege de laagste prijzen!

Alleen merkaccu’s

Met bewezen prestaties en garantie

De scherpste prijzen

U betaalt nooit teveel

Juridische koopbescherming

Veilig en betrouwbaar met Webshop Keurmerk

Logo Aritech
Logo Cell Power
Logo Duurzame Zonnepanelen
Logo Move Accu's
Logo MK Battery
Logo Power Sonic
Logo Wing