Betaalmethoden

Wij werken met het veilige bedrijf SISOW (zie https://www.sisow.nl/). Deze onderneming biedt alle officiële betaalmogelijkheden binnen een beveiligde betaalomgeving (net als bij uw bank), zoals IDEAL, MasterCard, Paypal, etc. Voor onze klanten uit België is er binnen Sisow de betalingsfaciliteit Mr. Cash/Bancontact.

Het belangrijkste is dat het dataverkeer al gelijk verloopt via een beveiligde https-verbinding, net zoals
bij de banken. Zodra uw bijv. IDEAL kiest, komt u sowieso in het betalingskanaal van uw bank.

Sisow biedt (internet-) ondernemers uiteenlopende diensten en oplossingen aan voor digitale betaalmogelijkheden. Met als hoofddoel: een goed & betrouwbaar product bieden waar de klant zijn/haar voordeel mee doet.

Vooruitbetaling met helft

Er bestaat ook de optie om een transactie met een 50% vooruitbetaling te organiseren. Hiervoor dient de helft van het orderbedrag van te voren op ons rekeningnummer overgemaakt te zijn alvorens wij uw bestelling gaan verwerken. Voor de overige 50% heeft u een betaalverplichting. Wij berekenen een betalingstoeslag van € 25,00 per bestelling. In geval van te late vereffening zal 30 dagen na uw goederenontvangst zowel de geldelijke als juridische incasso overgedragen worden aan de organisatie/incassobureau Graydon te Amsterdam.

Onze standaard bankgegevens zijn: KNAB Bank. IBAN: NL32KNAB0255160933   BIC-code: KNABNL2H
Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen: schokkersales@gmail.com of bel anders naar 0613020754.  Altijd welkom.

Alleen merkaccu’s

Met bewezen prestaties en garantie

De scherpste prijzen

U betaalt nooit teveel

Juridische koopbescherming

Veilig en betrouwbaar met Webshop Keurmerk

Logo Aritech
Logo Cell Power
Logo Duurzame Zonnepanelen
Logo Move Accu's
Logo MK Battery
Logo Power Sonic
Logo Wing