Verzenden & retourneren

Betaalinformatie en levertijd

Alle bestellingen worden verzonden in een doos zonder logo of andere opdruk. Bestellen gebeurt anoniem en uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor een correcte afhandeling van uw bestelling en nooit verstrekt aan derden.

Verzendkosten

Bestellingen tot 10 kg € 7,50 verzendkosten
Boven het bedrag van € 100 Geen verzendkosten
Voor verzendingen naar België geldt er een kleine toeslag.

Betaalmethoden Nederland

Vooruitbetalen. Op Rabobankrek.nr. IBAN NL27RABO0172083389 t.n.v. Schokker Integrated Sales.

Binnen een beveiligde betaalomgeving via Sisow: iDEAL of Mr. Cash(t.b.v. België)- direct online afrekenen via uw eigen internetbankieren. Of gedeeltelijke achterafbetaling. Andere betaalmethoden zijn binnenkort ook mogelijk. Klik hier voor meer info.

Levertijd

Na betaling is er een levertijd 1 tot 3 werkdagen voor NL en voor België geldt een levertijd van 3 tot 4 werkdagen.

Klachten en/of retourneren

Als u een klacht heeft, gelieve dan eerst contact op te nemen met ons. Als u op deze link klikt ontvangt u meer informatie. Deze staat overigens ook vermeld in onze rubriek ‘Veel gestelde vragen’ binnen onze Klantenservice.

Indien u een product retour wenst te sturen, gelieve dit eerst kenbaar te maken bij onze klantenservice via accuvoordeelcom@gmail.com. Dit dient u wel te doen binnen 14 dagen.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Zie onder het formulier.

Wij, vanaf hier “de ondernemer’ vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Bijgaand het herroepingsformulier – klik hier.

Alleen merkaccu’s

Met bewezen prestaties en garantie

De scherpste prijzen

U betaalt nooit teveel

Juridische koopbescherming

Veilig en betrouwbaar met Webshop Keurmerk

Logo Aritech
Logo Cell Power
Logo Duurzame Zonnepanelen
Logo Move Accu's
Logo MK Battery
Logo Power Sonic
Logo Wing